Geriausia platforma internetinei parduotuvei?

Kodėl verta rinktis WooCommerce, Jūsų naujai elektroninei parduotuvei?

Jei skaitote šį straipsnį, greičiausiai ketinate kurti savo internetinę parduotuvę, bet vis dar neapsisprendėte, kokią platformą pasirinkti. Tai tikrai nėra lengva užduotis, nes internetinių parduotuvių platformų pasiūla yra itin didelė. Sėkmingas pardavimas prasideda kur kas anksčiau, nei klientas paspaudžia pirkimo mygtuką. Kelionė iki paskirties taško yra neabejotinai svarbiausia pardavimo dalis todėl šiandieniniame internetiniame pasaulyje turime savo klientui suteikti pačią geriausią naršymo patirtį bei pojūčius.

Tam norime išskirti vieną unikalų produktą – WordPress platformą. Net ir turint omenyje, kad originaliai WordPress buvo sukurta, kaip blog įrankis, ši platforma stebina savo galimybėmis ir patogumu, kuriant internetinę parduotuvę su WooCommerce, kuri iškilo kaip pati populiariausia internetinės parduotuvės platforma pasaulyje. Ja jau naudojasi daugiau nei 7 milijonai vartotojų. Šis skaičius leidžia įsitikinti WooCommerce pranašumu. Galbūt tuo įsitikinti nuspręsite ir Jūs.

Taupo Jūsų pinigus!

WordPress žinoma, kaip populiariausia atviro kodo turinio valdymo sistema, yra visiškai nemokama. Tai reiškia, kad Jums nereikės nieko mokėti norint ja naudotis, lygiai taip pat kaip ir nemokamu WooCommerce įskiepiu. Jums kainuos tik serverio ir domeno vardo talpinimas. Žinoma, jei norėsite papildomų ir sudėtingesnių temų ar jų priedų, jie gali būti mokami, tačiau tai vistiek daug pigiau, nei samdyti profesionalius darbuotojus.

Lengvas pritaikymas ir naudojimas!

Naudojant WordPress, viskas tampa daug paprasčiau. Tiek kuriant unikalų svetainės dizainą tiek pasirenkant jau sukurtą puslapio šabloną, WordPress sistemos valdymas gali būti pilnai pritaikomas patogiam ir funkcionaliam valdymui. Įdiegus WordPress, visą turinį ir pilną tinklapio kontrolę, turėsite savo rankose. Negana to, atlikti pakeitimus bus lengviau nei galite numanyti. Tai reiškia, kad galėsite viską keisti savo nuožiūra ir įgyvendinti norimus sumanymus.

Pasirinkdami nemokamą temą, sutrumpinsite dizaino kūrimo procesą, tačiau galite susidurti su puslapio turinio ir struktūros išdėstymo pakeitimų problemomis. Tad renkantis temą svarbu pasirinkti labiausiai Jūsų rinkos nišą atitinkantį šabloną, kad būtų reikalingos tik minimalios korekcijos.

Kalbant apie unikalų svetainės dizainą, kiekvienas svetainės teksto ar vizualizacijos blokas gali būtų pilnai pritaikomas WordPress sistemoje, kad Jūs visada turėtumėte galimybę sklandžiai koreguoti ar atnaujinti savo svetainės turinį. O jei bus reikalinga speciali puslapio struktūra ar papildomas funkcionalumas, kuriant unikalų dizainą, nerizikuosite sugadinti savo  svetainės vaizdo.

Taip pat svetainės valdymui Jums reikės daug mažesnės komandos žmonių nei įprastai ir išmokti ja naudotis neužtruksite begalės valandų. Apie platformą pateikiama labai daug išsamių aprašymų ir visa reikalinga pagalba, todėl niekada nereikės jaudintis dėl neaiškumų.

Daugybė priedų!

Prireikus papildomo funkcionalumo, Jums nereikės rūpintis dėl papildomo programavimo. Galite rasti labai daug premium klasės ar nemokamų įskiepių, skirtų Jūsų norams įgyvendinti. WordPress Jums siūlo daugiau nei 300 papildinių internetinės parduotuvės vystymui ir auginimui.

Draugiška SEO platforma!

Originaliai būdama blogo platforma WordPress gali būti naudinga svetainės turiniui SEO atžvilgiu, sukurdama reklaminį blog‘ą internetinėje parduotuvėje. Jūs netik pateiksite reikalinga informaciją apie produktus savo klientui, bet ir pakelsite puslapio reitingą paieškos rezultatuose.

Daugiakalbystės funkcionalumas!

WordPress leidžia Jums išversti puslapį net į 164 kalbas. Jūs galėsite sukurti puslapį keliomis kalbomis, taip pasiekdami dar didesnes auditorijas. Populiariausias priedas tinklapiui yra WPML. Tai WordPress įskiepis, kuris ne tik palaiko daugybę  kalbų, bet ir atskiria valiutas. Norint naudotis WPML nereikalingi papildomi techniniai ar programavimo įgūdžiai. Svetainės administratorius gali lengvai įdiegti šį įskiepį ir paversti tinklapį daugiakalbiu be jokio kodavimo. Šia galimybe jau pasinaudojo daugiau nei 400 tūkst. WordPress naudotojų.

Įvairūs apmokėjimo būdai.

Dauguma, šiandien siūlomų, internetinių parduotuvių platformų siūlo itin mažą apmokėjimo galimybių pasirinkimą, kitu atveju Jūs turėsite įsigyti brangią narystę norėdami gauti daugiau pasirinkimo variantų. Čia WordPress vėl parodo savo išskirtinumą ir leidžia rinktis iš patikimų apmokėjimo metodų Jūsų puslapiui.

WordPress palaiko visas pagrindines kreditines ir debetines korteles, PayPal paskyras. Platforma nepriima čekių, grynųjų ar telefoninių bei el. paštu siunčiamų apmokėjimų. Palengvinti apmokėjimo metodai padaro pirkimo procesą patogesnį ir patikimesnį. Tai taip pat atsispindi pardavimų ataskaitose, nes didelė dalis pirkėjų neradę jiems patogaus apmokėjimo metodo įprastai pasirenka kitą pardavėją.

Taigi, kodėl verta pasirinkti WooCommerce?

Jūs galite ramiau atsikvėpti, žinodami, kad su WordPress sistema internetinės parduotuvės kūrimas procesas bus kur kas paprastesnis, o svetainės lankytojai gaus pačia geriausią naršymo patirtį. WordPress universalumas ir funkcionalumas leis lengvai ir efektyviai valdyti Jūsų internetinę parduotuvę. Tai platforma, kurios tikslas padėti Jums lengvai sukurti savo norimą internetinę parduotuvę. Tai puikus sprendimas tiek Jums, tiek Jūsų svetainės lankytojams. O ateityje galime tikėtis ir dar daugiau naudingų šios platformos atnaujinimų!

Jeigu Jums iškils klausimų ar reikės papildomo patarimo, nedvejokite parašykite mums ir mes mielai padėsime.