Kaip daryti marketingą savo svetainei be reklaminio biudžeto?

Norite auginti savo verslą? Kas to nenori… Problema yra ta, kad be didelio marketingo biudžeto sunku tai pasiekti, tiesa?

Ne! Tai visiška nesamonė. Jums nebūtinas biudžetas, kad galėtumėte vykdyti marketingą savo svetainei.

Nuostabus dalykas susijęs su internetu – socialiniai tinklai. Kad galėtumėte jais naudotis Jums nereikia leisti pinigų. Įvairaus formato turinį apie save: tekstinius įrašus, video, audio, skaidres ir t.t. Jūs galite talpinti visiškai nemokamai. Aktualaus turinio kūrimas ir jo skelbimas, tai puikus būdas gauti daugiau srauto į savo svetainę.

Tad jei norite kurti marketingą savo svetainei ir tai daryti be investicijos į reklamą, štai nuo ko Jums reikia pradėti:

Pirmas žingsnis: Keliaukite į raktinių žodžių nustatymo įrankį https://adwords.google.com/home/tools/keyword-planner/  ir patikrinkite raktines frazes pagal savo veiklą, toliau Google paieškoje patikrinkite pasirinktus raktažodžius, kad nustatytumėte, kokia informacija paieškos rezultatuose dažniausiai pateikiama vartotojams, kokie yra patys aktualiausi raktiniai žodžiai ir jais remdamiesi sukurkite savo turinį.

Antras žingsnis: Sukurtą turinį patalpinkite savo svetainėje, viešinkite socialiniuose tinkluose, siųskite naujienlaiškius. Kuo plačiau juo pasidalinsite, tuo didesnė tikimybė, kad jį pamatys platesnė auditorija. Talpindami turinį, nesuteikite galimybės viso straipsnio skaityti socialiniuose tinkluose, sudominkite ir pateikite nuorodą, kad vartotojas būtų priverstas ateiti į Jūsų svetainę. Tai puikus būdas pritraukti nemokamo srauto į savo svetainę.

Trečias žingsnis: Padėkite žmonėms spręsti jų problemas. Google pagalba susiraskite diskusijų forumus, kuriuose galėtumėte atskleisti savo kompetenciją atsakydami į žmonių klausimus susijusius su Jūsų veikla. Tai leis būti pastebėtiems ir įvertintiems. Susidomėję žmonės būtinai ieškos informacijos apie Jus ir apsilankys Jūsų svetainėje.

Taigi, viskas ką Jums reikia daryti – kurti aktualų turinį, kuo plačiau jį viešinti ir bendrauti su savo potencialia pirkėjų auditorija. Tapkite matomi ir pagerinkite savo internetinio marketingo rezultatyvumą nemokamai.

Jeigu Jums iškils klausimų ar reikės papildomo patarimo, nedvejokite parašykite mums ir mes mielai padėsime.