Valdykite parduotuvę naudodami „Woo” mobiliąją programėlę

Nuotr.: WooCommerce (Apple Store)

Ar žinojote, kad savo WooCommerce el. parduotuvę galite lengvai valdyti naudodamiesi tiesiog telefonu. Ir tai galite padaryti įsidiegę mobiliąją programėle – „Woo“.

„Woo“ programėlės kūrėjai pasirūpino, kad Jūsų darbas administruojant internetinę parduotuvę būtų lengvas, patogus, o svarbiausia nepririšantis Jūsų prie kompiuterio. Visa tai suteikia galimybę pasirūpinti savo prekyba kiekviename Jūsų gyvenimo žingsnyje.

Svarbu, kad „Woo“ mobilioji programėlė turi visą reikalingą funkcionalumą, kuris yra būtinas e-prekybos priežiūrai ir vystymui telefonu:

  • galimybė patogiai kurti ir tvarkyti produktus,
  • realiuoju laiku gauti užsakymo pranešimus
  • pasirūpinti viso užsakymo procesu, nuo pirkimo iki įvykdymo
  • stebėti visą parduotuvės statistiką apie produktus, užsakymus, pirkėjus ir konversijas,

O dar viena gera žinia, kad jau net artimoje ateityje naudodamiesi „Woo“ programėle ir „WooPay“ galėsite priimti bekontakčius mokėjimus (tai jau veikia U.S., lieka to sulaukti ir mums).

Svarbu paminėti, kad „Woo“ kūrėjai ties tuo nesustoja ir toliau daug dėmesio skiria programėlės tobulinimui. Naujausias, intriguojantis „Woo“ atnaujinimas suteikia galimybę naudoti generatyvinį dirbtinį intelektą, kuris keliant produktus per „Woo“ mobiliąją programėlę, nepaisant ar pridedate pirmąjį, ar 101-ąjį produktą, sumažina rankinio informacijos rašymo kiekį, kurį turėtumėte atlikti kiekvienam produktui, taip sutaupydamas Jūsų laiką.

Atsisiųskite ją jau dabar, ji laisvai pasiekiama App store ir Google Play aplinkoje, pažadame, ji Jums labai patiks.

Jeigu Jums iškils klausimų ar reikės papildomo patarimo, nedvejokite parašykite mums ir mes mielai padėsime.