Internetinės svetainės sukūrimas Detra Solar

Detra Solar yra saulės energijos inžinerijos įmonė, siūlanti platų saulės energijos, saugyklų projektavimo paslaugų spektrą, besispecializuojanti projektavimo ir inžinerijos srityje. Jie dirba su EPC, projektų kūrėjais ir investuotojais į saulės energiją visame pasaulyje. Teikdami pirmenybę kokybei, siūlo individualius sprendimus, užtikrinančius trumpalaikį taupymą ir ilgalaikį pelningumą.

Mūsų komandos pagrindinė užduotis buvo sukurti šiuolaikišką ir funkcionalią internetinę svetainę, kuri tinkmai pozicionuotų įmonės vertybes – inovatyvų požiūri į saulės elektrinių diegimą, patikimumą, atsakingumą, skaidrumą. Taip pat buvo labai svarbu, kad esami ir nauji klientai vienoje vietoje aiškiai matytų organizacijos teikiamas paslaugas, vystytus projektus ir lengvai suprastų kokius indžinerinius saulės energijos sprendimus jie gali pasiūlyti.

www.detrasolar.com

Unikalus internetinės svetainės dizainas

Svetainės dizainas buvo kurtas siekiant išsaugoti ir suderinti ilgametę organizacijos veiklos patirtį bei novatorišką ir inovatyvų mąstymą. Svetainės dizainas paremtas švaria ir tvarka struktūra, kuri tuo pačiu sukuria jaukumo jausmo. Vartotojo kelias svetainėje yra lengvas, struktūra paprastai skaitoma. specialios detalės išryškina svarbiausius kliento pasiekimus, užsibrėžtus tikslus bei saugomas vertybes.

Internetinės svetainės programavimas

Šiai internetinei svetainei sukurti buvo pasirinkta „WordPress“ turinio valdymo sistema. Atvirojo kodo „WordPress“ sistema leido sukurti itin funkcionaliai veikiančią internetinę svetainę ir jos turinio valdymo skydelį. Mes kruopščiai ruošėme svetainės programinę dalį, kad ji būtų tinkamai optimizuota ir lengvai atnaujinama, pagal bet kokį specifinį kliento poreikį.

Prisijungus prie valdymo skydelio puslapiai atitinką dizaino struktūrą, tad atlikus kelis paspaudimus galima greitai patalpinti naują turinį ar redaguoti senąjį. Klientas gali savarankiškai kurti naujus produktus, koreguoti kitų informacinių puslapių tekstus bei vaizdinę medžiagą, taip pat esant poreikiui sukurti naujus puslapius.

igyvendinti-sprendimai-ideabooz

Įgyvendinti sprendimai

Atlikus rinkos nišos ir kliento poreikių analizę, kuriant naują akustinių tyrimų centro internetinę svetainę, pritaikėme šiuos sprendimus:

– Raktinių žodžių analizė
– Rinkos nišos konkurentų analizė
– Svetainės eskizai ir prototipas
– Unikalus svetainės dizainas
– Dizaino pritaikymas mobiliesiems prietaisams
– Programavimas su WordPress turinio valdymo sistema
– Registracijos ir užklausų formos
– Kontaktų formų google reCAPTCHA apsaugos integracija
– TVS parengimas savarankiškam turinio administravimui
– Vidinis SEO optimizavimas
– El. laiškų rinkodaros įrankio integracija ir automatinių laiškų siuntimo sekų nustatymas
– Slapukų valdymo įrankio integracija
– Svetainės analitikos ir indeksavimo įrankių paruošimas, integracijos

Svetainės funkcionalumas ir strateginiai sprendimai

Kiekvienam svetainės puslapiui buvo kruopščiai piešiami eskizai, kuriuose numatoma tiksli svetainės struktūra, funkcionalumas ir turinys reikalingas geram UX ir SEO rezultatui. Eskizuose numatėme net smulkiausių elementų vietą ir funkciją, kad aktyvavus svetainės prototipą, galėtume detaliai testuoti paruoštas vartotojui naršymo svetainėje sekas pagal skirtingus jų naršymo įpročius, bei klientui būtų aiškiai pristatyta visa internetinės svetainės logika su parengtu pirkėjo kelionės žemėlapiu.

Kiti atlikti projektai

 

Gaukite individualų komercinį pasiūlymą.

Jūsų vizija, mūsų įgyvendinimas – pasidalinkite savo poreikiais, kad galėtume pateikti jų įgyvendinimo variantus!

Iliustracija telefonas

Paslaugos

 
 
Daugiau

Naujienos