Mūsų komanda yra Jūsų komanda

Turime daug patirties, žinių bei priemonių, kad tinkamai įgyvendintume Jūsų verslo tikslus. Kuriame vartotojų psichologija paremtus internetinius puslapius, įgyvendiname įvairias pardavimų ar reklamines kampanijas.

Didelį dėmesį skiriame turinio kokybei, jo SEO optimizavimui bei efektyviam publikavimui socialiniuose tinkluose. Pateikiame sprendimus, kurie išspręstų Jūsų verslo iššūkius bei užtikrintų, kad verslas būtų matomas, efektyvus ir žinomas.

 

ŽIŪRĖTI PASLAUGAS

ideabooz-darbo-procesas-projektai

Mūsų darbo procesas

Prie kiekvieno projekto dirbame nedidelėse komandose, kurios yra paskiriamos atsižvelgiant į kliento numatytus strateginius tikslus ir poreikius. Mūsų darbo proceso pagrindas yra kruopštus darbas analizuojant Jūsų verslo rinkos nišą, teikiamas paslaugas, ar parduodamus produktus.

Svarbiausiu, mūsų kūrybinių sprendimų šaltiniu, tampa darbas su duomenimis. Mes ne tik detaliai susipažįstame su kliento verslo informacija, taip pat tiriame konkurentus, analizuojame gautus rezultatus ir sudarome unikalią internetinės svetainės struktūrą, paremtą potencialių pirkėjų elgsena ir psichologija.

Mūsų komanda

Mes nenuilstantys ieškotojai ir kūrėjai, kuriems svarbiausia kokybė, pasiekti tikslai ir ilgalaikiai santykiai su klientais. Kiekvienas mūsų komandos narys: projektų vadovai, dizaineriai, programuotojai ir komunikacijos specialistai, skiria išskirtinį dėmesį kiekvienam projektui.

Naujo projekto įgyvendinimas, kiekvienam iš mūsų yra kur kas daugiau nei tik dar viena internetinė svetainė. Mes kuriame su meile, todėl visada galime didžiuotis gautais rezultatais.

apie-mus-ideabooz

Įgyvendinti projektai

 
 

Norite aptarti savo projektą?

Susisiekite su mumis jau šiandien ir gaukite individualų pasiūlymą.

Naujienos